Skip to content

greendiVe @ De Bommel

20 maart 2005

De zondag werd toch anders ingevuld dan gedacht. Na wederom een onrustige nacht met rotdromen was ik toch behoorlijk in orde. Dus ’s middags op naar Breda waar greendiVe in De Bommel zou spelen. Armad was gevraagd om een oogje in het zeil te houden qua geluid.
Toen we daar rond 16u aan kwamen, begon het net wat frisser te worden. Terrasje pikken zat er dus niet meer in. Maakt niet uit, binnen smaakt een drankje ook goed.
Door het goede weer kwam iedereen pas tegen 17u binnenlopen, maar uiteindelijk was de hele Bredase scene toch verzameld in De Bommel en kon er begonnen worden. greendiVe is inmiddels wat steviger geworden. Hun accoustische gitarist heeft besloten zijn eigen ding te gaan doen en zo krijgt de rock meer ruimte. Ik moet er nog aan wennen, maar voor de live-uitstraling van de band is het volgens mij wel goed. Er zit nu meer afwisseling in de set.
Na 2x 3 kwartier spelen werd er nog volop nagepraat. Binnenlopen bij Subway voor een lekker broodje zat er daardoor niet meer in. Als alternatief de Tomato Flatbread van McDonalds maar eens uitgeprobeerd, maar neuh… die is nou niet echt lekker. Een pikante saus zit er op die meteen alle andere smaak overheerst. Wat nou tomaten? Nee, volgende keer toch maar weer gewoon eten.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 22 maart 2005 15:25

    De Bommel is een leuke tent. Altijd als we vriendje Erik opzoeken drinken we daar even wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: