Skip to content

Cabarestafette

29 april 2005

Als de mannen moeten voetballen, dan wil er nog wel eens een theaterkaartje overblijven. Dus terwijl Briljantje zich in het zweet werkte (ja, vast 😉 ), kon ik plaatsnemen op rij 7 in De Leest.
Voor deze Cabarestafette waren Dorine, Jochen Otten en Ruben & Nathan geprogrammeerd. Vooral naar dat laatste duo was ik benieuwd. Ruben Nicolai is nl een van De Lama’s.
Dorine mocht openen en bracht met haar gitaar liedjes met een zelfspottende kijk op de wereld. Jochen Otten kwam, op een handdoekje na, naakt op. Dat blijft vreemd, het idee dat er een blote man voor je staat. Na het vinden van zijn onderbroek, speelde hij in hemawit verder. Lijfelijk, snel en typetjes waren hier de trefwoorden. En hij is onmiskenbaar een brabander, waardoor de typetjes ook meteen heel herkenbaar waren. Maar ook zijn versie van de stomme film mocht er wezen. Ik ga zeker in de gaten houden of ik hem volgend seizoen avondvullend kan gaan zien. Ben benieuwd of zijn stijl dan boeiend blijft.
Na de pauze dus Ruben & Nathan. Hun show blijkt een degelijk in elkaar gestoken cabaretvoorstelling, met liedje, typetjes en verhalen. Heel anders dus als het improvisatietalent dat Ruben bij De Lama’s laat zien. Maar dat is niet erg. Hun show zit strak in elkaar en heeft hele leuke onverwachte wendingen. Wie komt er nu op het idee om een liefdeslied van een koe en een stier te zingen?!? 😀
Al met al een fijne avond cabaret met een 2 uit 3 score voor wat betreft het voornemen om de individuele progamma’s te gaan bezoeken. Dus dank aan de gulle kaartjesgever!

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 29 april 2005 12:43

    in het zweet werken ja! maar wel op eigen initiatief, dus je leest mij niet klagen.
    jij hebt het ook naar je zin gehad, mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: