Skip to content

pinksteren

16 mei 2005

Zo, dat was een lekker relaxed weekend. Het dreigde zaterdagavond compleet in het water te vallen door een hevige hooikoorts aanval. Maar met een flinke pot tabletten kon ik zondagmiddag met een gerust hart naar Elastiek om 2nd Place Driver te gaan kijken. Het zonnetje scheen, het was druk en de meiden vooraan riepen om het hardst om Rias’ blote bast te mogen zien. Ik heb een heleboel meezingers, meeswingers en stille genieters gespot. Er zat zelfs een toegift in! Het gras naast de kerk stond vol. Kortom hun optreden was een regelrecht succes. En na afloop vond hun debuutcd …1 gretig aftrek. Wauw!!! Mooi om te zien dat een band waarvan je zo ongeveer het eerste concert hebt gezien (eigenlijk zag ik pas het 3e), zo’n geweldige respons krijgt van het publiek. Ja, die jongens komen er wel. Even een extra plug tussendoor: de single Leave komt binnenkort uit. Een aanrader!!! Binnenkort kun je de video checken op 2ndplacedriver.com. Einde plug…
Vandaag was ietsje voller gepland. Eerst wederom richting Hilvarenbeek, want Royakers stond op het programma van Elastiek. Het is een samenwerking van Gerard van Maasakkers en J.W. Roy. Over en weer hebben ze al regelmatig nummers van elkaar bewerkt en eindelijk is het er van gekomen om ook echt samen te gaan spelen. En dat was de moeite waard. Ik houd van teksten die heel eerlijk, simpel, echt en toch poëtisch zijn. Liederlijke liedjes, zeg maar. Gerard van Maasakkers maakt dat soort liedjes in het mooie brabants. En hij heeft Jan-Willem Roy goed aangestoken, want die heeft nu ook een cd in het brabants opgenomen. Het was schitterend om te horen hoe die twee inmiddels op elkaar ingespeeld zijn. Kippenvel en een traan in een overvolle, warme tent.
Daarna was het terug naar huis, cadeautje inpakken en naar Henks verjaardagsfeestje. Hij is alweer 3 geworden. In de tuin vermaakten de kleintjes zich prima en konden wij ‘oudjes’ genieten van lekkere hapjes. Dus lekker bij kunnen kletsen met deze en gene. Na de glijbaan vorig jaar was nu het basketbalnetje favoriet. De 2 en 3 punters werden aan de lopende band gescoord.
En nu thuis aan het uitrusten met Pinkpop op tv. De opmaat naar een welverdiende week vakantie!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: