Skip to content

feestweekend

5 juni 2005

Vrijdagavond was het bezoekje aan Deventer meer dan de moeite waard. Ik moest er een helse rit door stortregen voor over hebben, maar dat maakte het optreden van Racoon in het Burger Weeshuis meer dan goed. Het gezelschap maakte het helemaal speciaal. Lieve vriendinnetjes, thanks for what you did in the blue days!!! En, zeker niet onvermeld te laten, we hebben weer een bandshirtje aan de babycollectie toe kunnen voegen!

Zaterdag stond het bedrijfsfeest van Armads werkgever op het programma. Het 80jarig bestaan werd in Amsterdam op partyschip Ocean Diva gevierd. Heerlijke buffetten, een geweldige band en een vaartochtje over het IJ waren de ingredënten. De boot was wel erg groot voor 600 personeelsleden + aanhang, waardoor het vooral op de verdieping vaker neerkwam op een avondje drinken en statafelhangen. Net na 23u meerde de boot weer aan en vetrokken de eerste feestgangers. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Want omdat het bedrijf oorspronkelijk uit de bouw komt, en omdat Bob de Bouwer niet beschikbaar was, hadden ze…jawel!!!…Frans Bauer uitgenodigd! Feestuh! Ik zal uit mezelf niet echt een cdtje van Frans opzetten, maar op zo’n podium is het wel heel gezellig. Lekker meebleren, hossen, zwaaien, daar maak je een avondje wel echt helemaal mee af. Geweldig!!!” De afkoeling door de hoosbui toen we van boord gingen, was dan ook zeer welkom.
En vandaag gaan we Arends 3e verjaardag vieren. Gisterenmiddag in een superdruk Den Bosch zijn cadeautje gevonden. Wie kent er (Mini)Loco nog? Tegenwoordig is er ook Bambino Loco. Dat vonden we wel een mooi cadeau, want hij gaat sinds kort naar school, zoals hij trots de peuterspeelzaal noemt. Nu het cadeutje nog inpakken en nog even een mooie kaart maken.
En dan aan het begin van de middag naar de jarige job.

Advertenties
5 reacties leave one →
 1. 5 juni 2005 18:46

  Ik heb tot nu toe nog nooit een leuk baby-shirtje kunnen scoren bij concerten :o(
  Op dat ene shirtje van Heather Nova na dan, maar die hebben we toen cadeau gedaan aan een vriendje van ons…. (P, bassist/schrijver van een leuk bandje)

 2. 6 juni 2005 09:45

  de hint is duidelijk! 😉

 3. 6 juni 2005 12:21

  ik zag de hint ook: naar heather nova gaan!

 4. Patrick permalink
  8 juni 2005 10:02

  Ik wist alleen niet dat Armad zo’n fan is van mini loco. zal het hem nog eens vragen zaterdag…

 5. 8 juni 2005 12:57

  ja, in een elftal valt het natuurlijk niet zo snel op dat ‘ie heel goed tot 12 kan tellen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: