Skip to content

spetter, pieter, pater

19 juni 2005

Wat te doen met gloeiend heet weer? Liefst niet al te veel. Maar met water kliederen is wel heel lekker. En om dan maar meteen van de nood een deugd te maken, hebben we zondagavond de auto gewassen. Daar stonden onze wagentjes, mijn zusjes Corsa en onze Starlet. Tuinslang erbij, emmertje sop en wassen maar. Tsja, en als je dan toch bezig bent, kan je net zo goed meteen ook de auto in de was zetten, de bumpers weer mooi zwart poetsen, de binnenkant stofzuigen, dashboard enzo met cockpitspray opfrissen en de matjes uitkloppen.
Nu staat onze witte koets schitterende te glimmen voor het huis. Je zou het karretje echt geen 14 jaar geven! Dat moeten we eigenlijk vaker doen.

Advertenties
4 reacties leave one →
 1. 21 juni 2005 15:37

  Zucht… De Starlet… Van dat wagentje zal ik altijd blijven houden. Wij hadden een prachtige rode. Uit 1985. Niet het nieuwste model, maar dat modelletje daarvoor. Met die rechte kont. 1 liter-motor, mét achterklep-knop ! In tegenstelling tot de goedkopere versie zónder achterklep-knop !

 2. 21 juni 2005 19:11

  begint dat starletgeneuzel nou hier ook al? wakker worden heer roel!

 3. 22 juni 2005 09:20

  wij hebben volgens mij geen achterklepknop, maar wel dat nieuwe modelletje. uit 1991 istie. en wit, want rood is echt zo’n vrouwenwagentjes kleur. 😉

 4. 22 juni 2005 11:12

  Die van ons was door het jarenlange buitenstaan bijzonder mooi verschoten. Rood / oranje / roze, afhankelijk van de lichtinval. Prachtig gewoon !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: