Skip to content

opknapbeurt

23 juni 2005

Geïnspireerd door diverse tuinverbeteraars zijn wij deze week ook maar weer eens begonnen aan een poging om eindelijk eens iets leuks te maken van onze plaats….oh nee… patiotuin. Dinsdagavond de container volgegooid met dode planten, kapotte potten, verrot hout etc.etc.etc…
Gisteren hebben we een leuke belastingmeevaller (ja echt, ze bestaan!) aangewend om onszelf op een hogedrukreiniger te trakteren. Eigenlijk gingen we om er een te huren. Maar ja, als de huurprijs 1/3e bedraagt van de aanschafprijs van een nieuwe, dan is de keuze niet zo moeilijk meer. Nou vanavond nog even een tuinslang regelen en dan kunnen we die grindtegels (die ik nog steeds spuuglelijk vind) eens een goede schoonmaakbeurt geven.
We hebben ook eindelijk concrete plannen gemaakt voor het fietsenhokje. Nu staan ze allemaal nog gewoon buiten in weer en wind.
En om al die tuinactie te vieren, willen we vrijdagavond gaan bbq-en. Dus ik ga dadelijk eens wat vleesjes halen enzo. Lekkuhr!!!

Advertenties
6 reacties leave one →
 1. 23 juni 2005 08:42

  Kijk je wel een beetje uit met die nieuwe Kärcher van je ? Een regenpak aantrekken is geen overbodige luxe. En de opspattende modder vind je nog wekenlang terug in je haar 🙂

 2. petje permalink
  23 juni 2005 09:35

  hmmm, ik denk dat ik armad dan maar aan het werk zet! :-)))
  het is trouwens een zinko…

 3. 24 juni 2005 00:34

  voor dat terugvinden van modder in je haar zijn erg adequate oplossingen voorhanden overigens. bel maar even als je m’n tondeuse wilt lenen.

 4. petje permalink
  24 juni 2005 11:53

  uhm…nou, denk niet dat ik ga bellen… 😉

 5. 24 juni 2005 16:36

  Ontzettend eenvoudige oplossing om van die grindtegels af te komen; keer ze om! Ik heb dit ooit bij iemand gezien en het resultaat is echt niet verkeerd. Als je dan ook nog een lik betonverf (hoef niet eens dekkend) er overheen gooit heb je zo 1, 2, 3 een heel nieuwe uitstraling van je pa-tie-jo-tuin…

 6. petje permalink
  24 juni 2005 17:22

  ja, daar hebben we dus ook al een keer over nagedacht… hebben er geloof ik vorig jaar al eens eentje omgedraaid. kweet alleen niet meer waarom we het nog niet gedaan hebben. armad? was die onderkant nou wel of niet mooi?
  nou ja, betonverf kan altijd. en ik heb ergens ook nog stoeptegelverf ofzoiets staan. eerst maar eens met die kinzo aan de slag morgen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: