Skip to content

ril

5 oktober 2005

De zomer is nu echt vertrokken. In plaats daarvan zijn er nu weer van die typische eerste herfstdagen. ’s Morgens is zo’n spijkerjekkie toch wel erg fris en sta je bij de bushalte met opgetrokken schouders met je handen in je mouwen. ’s Middags kan de buitendeur nog wel opengezet worden. Maar tegen de avond (hè, is het nou al donker!?!) koelt het af en duurt het nog net iets te lang voor het tot je doordringt dat het eigenlijk toch best fris is en dat je maar beter een trui aan kunt gaan trekken.
Kortom, typische voorbodes dat het gure weer eraan zit te komen. De struiken langs de Middenbrabantweg zijn al enthousiast aan het experimenteren met rood, bruin en geel. De paddenstoelen laten zonder schroom hun koppies zien. En hier voor het huis vallen de wilde kastanjes met enige regelmaat op de stoep. Jahaaa….het is herfst!!!

Advertenties
3 reacties leave one →
 1. * ing * permalink
  6 oktober 2005 11:02

  Maar ’t is koud…. :o(

 2. 6 oktober 2005 14:49

  en ook wel weer lekker toch, gisteren nog op een terras gezeten op Scheveningen, nu mist mist mist…ik wacht op de stormen.
  Kiek

 3. 6 oktober 2005 14:52

  Wellicht dat Racoon je vanavond kan opwarmen ? Of gaan jullie er niet heen ? Ik weet inmiddels wat het voorprogramma ‘El Papebano’ is. Ik verklap niks, maar ik zou zeker komen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: