Skip to content

€ 500 winnen

31 december 2005

Hoewel ik wel eens negatief ben over de passiviteit van de gemiddelde stadsgenoot, moet ik vandaag toch weer een dik compliment uitdelen. Onze overbuurman van de sigarenzaak had bedacht dat iedere klant die bij hem een heel oudejaarslot kocht, kans maakte om € 500 te winnen. Vandaag moest iedereen zijn formuliertje hiervoor inleveren en dan zou om 16:00u de winnaar van de € 500 contant worden getrokken. Leuk, maar dat hiervoor de halve stad uitliep had hij niet verwacht. En zo stonden er tegen 16:00u toch wel een kleine 1.000 man publiek om de trekking te volgen. Want dat was de voorwaarde. Om te winnen moest je in levende lijve aanwezig was bij de trekking.
Voor ons niet echt moeilijk, aangezien we het pleintje maar over hoefde te steken. De hele dag was het al een drukte van belang geweest, maar rond half vier begon het toch aardig vol te lopen. En binnen een mum van tijd had de loterij zelfs een heuse verkeersopstopping veroorzaakt! Sensatie in de buurt!!! Ondertussen zong Martin Stone de sterren van de hemel (ahum) en zorgde gluhwein voor de nodige warmte.
Vanwege de enorme belangstelling had eigenaar Jos voor een 5tal extra prijzen gezorgd: oranjepakketten met oa een straatje Staatloten. Maar iedereen maakte kans op die € 500. Phfew… De spanning steeg, de oranjepakketten werden uitgedeeld, de cementmolen met loten erin draaide nog eens flink rond en toen…..hadden wij geen prijs. Helaas, maar gezellig zo op de oudjaarsmiddag was het wel. Het kan dus wel in Wolluk!

oudejaarsloterij oudejaarsloterij oudejaarsloterij oudejaarsloterij

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 1 januari 2006 13:39

    geen € 500, maar wel mooi € 5 op ons eindcijfer 8. wie het kleine niet eert…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: