Skip to content

1 week oud

8 januari 2006

Het nieuwe jaar is een week oud nu. En wat voor jaar gaat het worden? De eerste week was meteen een drukke en hectische werkweek, zodat er nog niet veel tijd voor reflectie is geweest. Maar met een heel relaxed weekend is daar alle tijd voor.
Over zo’n 3 maanden krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Van 2 gaan we naar 4 slaapkamers, we krijgen een tuin, een badkamer met ligbad en een afwasmachine. Wat een weelde! En er hoeft niet veel aan het huis te gebeuren. Wel wat werk aan de buitenkant, maar dat is werk voor een aannemer. Verder kunnen we meteen overgaan tot behangen en/of verven. Uiteraard krijgt de babykamer daarbij voorrang. Het behang hebben we al, de kleuren verf zijn al uitgekozen en ook de meubeltjes zijn al aanwezig. Zij het dat ze vooralsnog in opslag staan bij de aanstaande opa’s en oma’s.
Ook voor de andere kamers hebben we al een goed idee wat we daarmee willen. Veel nieuwe meubels hebben we niet nodig, dus we kunnen lekker rustig op zoek naar een nieuwe eettafel en 1 of 2 fauteils. Al met al zou het een redelijk vlotte verhuizing moeten kunnen worden. En als het volgens plan verloopt, kan ik daarna met zwangerschapsverlof om me in alle rust voor te bereiden op de bevalling.
Want dat de komst van ons kind het allerbelangrijkste gebeuren van 2006 wordt, staat als een paal boven water. We hebben er lang op gewacht en voelen ons schathemelrijk dat we eindelijk een kindje in ons leven kunnen gaan verwelkomen.
De 2e helft van 2006, als we voortaan met z’n 3en door het leven gaan…die lijkt nu nog heel erg ver weg. De komende maanden zal ons leven helemaal in het teken staan van het klaarmaken van een warm en veilig nest.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: