Skip to content

slaap weekend

20 maart 2006

Ietwat later dan verwacht kwam ik aan in Noordwijkerhout. Tsja, verkeerd rijden en vervolgens geen idee hebben in welk dorp je bent, is ook niet echt handig. Maar uiteindelijk mijn weg teruggevonden en toch bij het hotel beland.
Wat is het dan toch fijn om elkaar weer te zien. Twee nachten en drie dagen alleen is dan toch wel lang om zonder elkaar te zijn. En het lijkt wel of het ook moeilijker is nu ik zwanger ben. Het vooruitzicht van een luxe hotelkamer is dan heerlijk.
Na een aantal dagen uitgebreid eten had lief behoefte aan een simpel frietje, dus zijn we het dorp ingereden op zoek naar een cafetaria. Die hadden we al snel gevonden. Daarna nog even aan de bar gehangen in het hotel en even later onze kamer opgezocht. Lekker slapen! zzzzz…
De volgende ochtend wachtte ons een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Lekker smullen van allerlei cereals, fruit, broodjes, roerei, spek en worstjes en sapjes. Hmmm, 3 keer terug voor nog een bordje lekkers. Van zo’n ontbijt zou je vaker moeten kunnen genieten.
Uitchecken en vervolgens in Noordwijk nog even naar de boulevard en het strand. Jammer van die hele koude wind, maar toch weer even de zee gezien. En daarna via Katwijk en Wassenaar richting huis.
Bij de Ikea in Delft trof opnieuw de honger en om twee vliegen in een klap te slaan ook maar meteen het nodige materiaal voor de gordijntjes op de babykamer meegenomen.
Thuisgekomen ben ik op de bank gaan liggen en ben alleen even wakker geweest om te eten. Zelfs het WK Allround is aan me voorbij gegaan! zzz…..
Zondag was het de beurt aan manlief om de dag slapend door te brengen. In de auto op weg naar mijn ouders deed hij al een flinke dut en later op de middag ook nog op bij hen op de bank. Na het eten zijn we dan ook maar niet al te lang blijven hangen, zodat we om 22u alweer op bed lagen.
Al met al hebben we dit weekend af en aan aardig wat uurtjes slapend doorgebracht. Het zal nodig zijn geweest.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: