Skip to content

straattheater 2006

24 april 2006

Het voorlaatste weekend van april is gereserveerd voor het straattheater festival. Met de belofte dat het mooi weer zou worden, was het een extra prettige zondag om naar uit te kijken. Terrassen vol, artiesten van goed tot vreemd overal in het centrum en veel bekenden om mee bij te praten.
Zo ging het de voorgaande jaren. Dit jaar waren de acts veel meer geconcentreerd rond de Markt en liepen ze niet overal en nergens. De winkels waren open en dus was er ook een grote horde shoppers in de stad aanwezig. En om het weekend nog voller te stoppen, was het ook nog eens kermis.
Het was een beetje een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Het eerste weekend met terrasjesweer zorgde voor een enorme drukte, waardoor het straattheater in de verdrukking kwam. We hebben dan ook bijna niets gezien van de verschillende acts.
Maar uiteraard was het later op de middag wel verzamelen bij De Meester. Altijd een goede manier om van de laatste nieuwtjes op de hoogte te geraken. Wie gaat met wie, wie is er zwanger en wanneer uitgerekend, wie is er verhuisd en hoe gaat het met al het kleine grut?
Jammer dat de zon het in de loop van de middag alsnog af had laten weten, maar het was uiteindelijk toch wel een gezellige zondag.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: