Skip to content

spelenderwijs

19 mei 2006

Ons pleintje is sinds een paar dagen gezellig druk, want voorzien van een schitterend speel/klimrek. Dinsdagmiddag was daar ineens een graafmachine die een deel van het gras verwijderde. Woensdagochtend om 8:00u begonnen de mannen van De Boer met het bouwen van het toestel. En zodra ze klaar waren, was het een drukte van belang. Het maakte de kids niets uit dat er alleen nog maar los zand lag en dat ze dus lekker vies werden. Speuluh!!!
Donderdagochtend ging hetzelfde bedrijf als dinsdag ook al stipt om 8:00u aan de slag om de rubbertegels te leggen en zodra die mannen klaar waren, stroomden de kids weer toe. Het is echt zo gezellig om te zien. Al die spelende kinderen, lekker in de zon.
Ze gaan de glijbaan af, draaien aan de rekstok, testen hun evenwicht op de balken. Een paar jongetjes brachten ook nog een voetbal mee. En een paar stappen verder zijn de ´oudjes´ lekker aan het jeu-de-boulen.
En zelfs nu het zonnetje foetsie is en flink hard waait, wordt er gespeeld. Het pleintje was al een schitterende plek om te wonen, maar nu wil ik er helemaal niet meer weg. Ik kijk er al naar uit om straks met ons wensje lekker te gaan ravotten.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: