Skip to content

wasdagen

29 mei 2006

De eerste verlofweek zit er op. Het bevalt me prima om geen energie meer te hoeven verpsillen aan mijn werk en dat ik alles lekker in mijn eiegn tempo kan doen.
Aan het lijstje van dingen die we nog moeten doen voor de komst van ons wensje begint nu ook een eind te komen. Dat moet ook wel, want die kleine kan zich nu elk moment aandienen. Het kan ook nog wel een maand duren, maar met de 37 weken gepasseerd is het toch wel zaak om de boel op orde te hebben.
Lilypie Baby Ticker
We hebben de afgelopen week behoorlijk wat kunnen doen. Commode is eindelijk voorzien van een witte laklaag, het kleerkastje is voorzien van een nieuwe look, de lampen zijn opgehangen, het bed staat op kratten en de box staat in de woonkamer. Ondertussen heeft de wasmachine overuren staan draaien. Van dat minispul aan de waslijn ziet er wel heel erg lief uit. Kleine broekjes en shirtjes, luiers, rompertjes, slabbertjes, sokjes en het maakt het allemaal zo echt. Ruim twee jaar kijken we al uit naar gezinsuitbreiding en nu gaat het er eindelijk van komen. Heerlijk!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: