Skip to content

elastiek

6 juni 2006

Het is een heel fijn klein festival dat toch iedere keer weer groots weet uit te pakken: Elastiek in Hilvarenbeek. Gratis, dorps en gemoedelijk, dus een heerlijke gelegenheid om een dagje of weekendje van huis te zijn. Dit jaar werd het een bezoekje op pinkstermaandag.
Volgens mij voor het eerst, was er dit jaar een centrale parkeerplaats. Heel handig, geen gezoek meer in het dorp zelf naar nog net dat ene onbezette plekje. Het was alleen een beetje ver lopen voor hoogzwangeren Petjes.
Eenmaal rondom het Vrijthof aangekomen ben je die vermoeidheid ook weer snel vergeten, als je genietend van een drankje onder de bomen op een bankje naast de kerk kan zitten. Ondertussen kijkend en luisterend naar zowel kids als ouders die uit hun bol gaan bij Di-rect. Vooral de cover ‘My Generation’ doet het dan natuurlijk goed. De markt was weer gezellig als altijd en er valt altijd wel iets te kopen waar je al een tijdje naar op zoek bent. Op het Hertog Janplein is de laatste jaren ook steeds meer te doen, vooral straattheaterachtige acts staan daar. Dit jaar hebben we met een heerlijk broodje warme beenham zitten genieten van “Sax in the city”. Twee brabantse mannen, die met een microfoon, saxofoon en gitaar het publiek met een soort van muzikale stand up comedy weten te vermaken. Leuk om te zien dat het hele plein zonder enige schroom op commando met alles meezingt.
Tegen de tijd dat het grote geweld van jovink stond gepland, zijn we terug naar huis gegaan. Lekker hoor, om zo nog even met z’n tweetjes op stap te zijn. En om alvast te mijmeren dat we daar volgend jaar met een 1-jarig hummeltje rond zullen lopen.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: