Skip to content

muziek in het bos

31 juli 2006

Het was wel even moeilijk om Verel voor het eerst alleen te laten, maar het is
hartstikke goed gegaan en dus konden we met volle teugen genieten van Racoon in openluchttheater De Kersouwe.
We kwamen wel wat laat aan, maar ja, het was belangrijker om Verel goed verzorgd bij de oppas achter te laten. En achteraf bleek het voorprogramme niet echt interessant. Tenminste, de laatste nummers die we ervan meekregen terwijl we een kop koffie dronken bij de kiosk, spraken niet aan.
Tegen 22:30u zochten we een goed plaatsje. Valt niet mee in een uitverkochte “zaal”, maar uiteindelijk vonden we een plek met goed zicht naast de geluidstafel. Het zal eens niet zo zijn. 😉
Zo in de buitenlucht, in het bos, beloofde het een unieke ervaring te worden. Hier en daar leken de nummers al enigszins aangepast aan de komende theatertour. Maar de set rockte stevig, wat ook wel past bij zo’n heerlijke zomerse avond aan het eind van een hittegolf.
Heel verrassend werd By Your Side eindelijk weer eens gespeeld, Blue Days is na jaren niet meer de afsluiter en in de toegift mocht natuurlijk Ice Cream Time niet ontbreken. Na afloop hebben we nog even staan kletsen met wat Racoonvriendjes en een Racoonsleutelkoord als alternatief speenkoord gekocht.
En na zo’n lekker avondje weg is het extra fijn om weer thuis te komen.
Is het als nieuwbakken moeder anders om naar een concert te gaan? Nou, ik heb lekker staan swingen en keihard meegezongen, dus wat dat betreft is er weinig veranderd. Maar voortaan zit er wel een klein meisje in mijn hoofd en ik kan niet wachten tot we haar mee kunnen nemen. Dan gaan we lekker samen dansen en mag ze op papa’s nek om alles goed te kunnen zien.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: