Skip to content

zondag kindjesdag

14 augustus 2006

’s Ochtends hadden we dubbele kraamvisite. Twee bevriende stellen met allebei twee kids, een gezellige bende dus. En met zoveel mensen in huis is er dan volop aandacht voor ons wensje, want ze zijn natuurlijk allemaal supernieuwsgierig naar Verel.
Bij gebrek aan een tuin is het wel fijn dat er tegenwoordig een speeltuintje voor de deur ligt. Tegen dat de kinderen zich gaan vervelen, kunnen ze het pleintje op om lekker te rennen, klimmen en glijen. Nadien is het vooral een kwestie van alle muisjes die van de beschuiten zijn gevallen bij elkaar te vegen. 😉
’s Middags zijn we naar Den Bosch gegaan om nog iets mee te pikken van Theaterfestival Boulevard. Afgelopen woensdag hadden we al een poging gedaan om daar iets van te zien. Maar door slechte planning hebben we toen niet veel meer gezien dan het Hemarestaurant.
Omdat de bus net weg was, of eigenlijk niet op ons gewacht had, bij het transferium, zijn we lopend langs de vestingmuur naar de Parade gegaan. Heerlijk in het zonnetje met uitzicht op het Bossche Broek, dat was genieten.
Een zondagmiddag op de Boulevard met zulk lekker weer betekende oo meteen dat zo ongeveer ieder stoeltje bezet was. Dat we weinig tot niets van het theater zouden zien, daar hadden we op gerekend. Maar dat er zoveel collega-ouders met kinderwagens en buggy’s zouden rondlopen, was wel een verrassing. Ik ben er nog niet aan uit of het ons nu extra opvalt, of dat het aan het lekkere weer op de laatste dag van de schoolvakantie lag. Maakt ook niet, het was er iig hartstikke gezellig.
Na even zoeken, vonden we toch een tafeltje. We bestelden een Tapagère (allerlei tapas in een geinige constructie) met een drankje en zaten in de zon te genieten. Verel vond het er blijkbaar ook interessant, want die zat het liefst op schoot om lekker te kunnen rondkijken.
Het was een kort en niet echt actief bezoekje aan de Boulevard dit jaar, maar het was wel heerlijk om zo de zondagmiddag door te brengen. Dat theater komt over een paar jaar wel weer.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: