Skip to content

proefmijn

23 december 2006

Zo heb je wekenlang niets op de agenda en zo ben je in een week ineens twee avonden weg. Eerst woensdag naar de HMH om Morrissey live te zien (wat overigens GE-WEL-DIG! was) en vrijdagavond naar Bert Visscher.
Het publiek van De Leest mocht weer een weeklang als proefkonijnen fungeren. Bert Visscher speelde een viertal try-outs van zijn nieuwe theaterprogramma ‘Stoffe Jongens’. Of het al helemaal naar zijn zin is…Nou, ik denk dat er nog wel wat gesleuteld moet worden aan de show. Vooral aan de balans, want voor de pauze was het lachgehalte vele malen hoger dan erna. De show dreigde zelfs wat in te dutten. En dat kan natuurlijk niet bij Bertje Vis.
Maar hoe dan ook, als ‘ie straks voor het echie in de theaters komt, gaat dat zien, gaat dat zien!
NB> 17:33u We hebben na afloop nog heerlijk genoten van de Hatseflats-proeverij. Er stond een mooi bordje met een 8tal heerlijke gerechtjes voor ons klaar, toen we uitgelachen waren. Vorig seizoen hebben we na afloop van het optreden van Gerard van Maasakkers ook deelgenomen aan een proverij en dat was heel erg goed bevallen. Dus deze keer in de herhaling en kregen we allerlei bij het seizoen passende wildgerechtjes. Heerlijk!

Advertenties
3 reacties leave one →
  1. 11 januari 2007 08:59

    Weet je al dat Morrissey aan het songfestival mee gaat doen??? Waar gaat dat heen ;o)

  2. 11 januari 2007 20:41

    zou op zich best een goed idee zijn. laat echte artiesten dat songfestival nou eens nieuw leven in blazen. zullen wij racoon sturen? 😉

  3. 17 januari 2007 11:00

    Dat zie ik die jongens niet snel doen… Blof heeft net voordat ze echt doorbraken nog eens met de gedachte gespeeld en het tóch maar niet gedaan. Dat was achteraf gezien misschien wel een hele goede beslissing 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: