Skip to content

Carnaval!

17 februari 2007

Het is weer zover, het jaarlijkse leutfestijn kan weer beginnen. Gisteren begon het eigenlijk al. ’s Ochtends Verel in haar bloemenoutfit gestoken en naar het feestelijk versierd kdv gebracht. En ’s middags hebben we samen op Omroep Brabant TV gezellig zitten kijken naar Drie Uurkes Vurraf. Zingen en dansen op al die Carnavalsmuziek.
Vandaag uit bed en meteen Dweilradio aangezet om in de stemming te komen. Nog niet verkleed, dat doen we later, maar mijn outfit heb ik al wel bij elkaar gezocht en gepast. Voor dochterlief is oppas geregeld. Vanavond bij opa en oma logeren en morgen gaat ze naar haar tante. Papa en mama mogen twee avonden uit de bol gaan. Het zal vooral vanavond wel even wennen zijn, want het ‘traditionele’ WSCbal gaat helaas dit jaar niet door en dus gaan we als alternatief naar de bowling. Eens kijken hoe dat beval. En morgen natuurlijk eerst naar de optotocht om vervolgens het een en ander aan kroegen te bezoeken.
Maandagmiddag gaan we dan met z’n 3en naar het kindercarnaval. Was vorig jaar al heel leutig, toen mijn buik nog bol was. Ik ben benieuwd of ons meiske het ook leuk gaat vinden. En zo niet, dan zijn we ook weer zo thuis.
En nu eerst een flinke pan goed gevulde soep maken voor een stevige bodem.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: