Skip to content

moe maar voldaan

15 april 2007

Het is een weekendje Eindhoven geworden! Het was heerlijk weer, dus eigenlijk kon het al niet meer tegenvallen. We hebben zaterdagmiddag (toevallig) de onthulling gezien van het standbeeld van Meneer Frits. ’s Middags ook nog wat door de stad gestruind, een lekker diner gegeten in ons hotel, Hotel Queen, en daarna naar de film Music & Lyrics geweest. Hele leuke film, Hugh Grant is echt supergeschikt voor dit soort rollen en alle knipogen naar de jaren 80 waren zeer wel aan ons besteed. Laat op de avond zijn we ook nog naar het casino geweest. Wel wat gegokt, slechts € 5 verloren. Handig trouwens, daar in Eindhoven. Alles ligt op een paar minuten lopen van elkaar.
Na een uitgebreid ontbijt zijn we zondag eerst verder wakker geworden op een zonnig terras. Daarna zijn we in het kader van het Museumweekend naar het Van Abbemuseum geweest. We zijn niet echt van die fanatieke museumbezoekers, maar zo nu en dan laten we ons inspireren door zo’n kunstbezoek.
Tegen vieren zijn we met ons eersteklas weekendretour weer vertrokken. Eerst naar opa en oma die op Verel hadden gepast. Wat was ze blij ons te zien! En wij haar! Na het eten zijn we echt naar huis gegaan, allemaal weer slapen in ons eigen bedje.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: