Skip to content

Doe Maar

4 mei 2007

Nederland lijkt overvoerd te worden met musicals. Maar na de Phantom had ik er geen een meer gezien. Alhoewel ik Chicago best had willen zien, de meeste musicals trekken me niet echt. Al was het alleen al vanwege de prijs van een kaartje.
Maar toen het nieuwe seizoensboekje van De Leest ongeveer een jaar geleden op de mat viel, sprong er eentje uit, daar moesten we gewoon naartoe. Doe Maar! Even goed lezen, nee, niet Vrienten en consorten zelf zouden op het podium te zien zijn. Maar met hun liedjes zou een verhaal verteld worden. De cast zou oa bestaan uit Lenette van Dongen, Jan Rot en Kim Lian van der Meij. Dus wij kaartjes besteld en gisteravond was het zover.
Het zal zo in de meeste theaters wel gaan waar deze musical speelt… een uitverkochte zaal met een gemiddelde leeftijd tussen de 35-40. Sommige met hun vaders/moeders, omdat die de liedjes nog kennen van hun destijds puberende kids; anderen met hun kids om ze te laten zien wat mama/papa nou leuke muziek vond(en).
En het werd een hele leuke avond, met een leuk verhaal, goede acteurs/zangers en een coole band. Echt zo’n lekker feest der herkenning! Voor wie nog gaat, veel plezier en heb je de show gemist dit seizoen, hou de nieuwe theaterprogramma’s in de gaten, want volgend seizoen zijn er een hoop reprises geboekt.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: