Skip to content

weekendje weg

19 juni 2007

Na een paar jaar afwezigheid zijn we dit jaar weer meegeweest op het vriendenweekend. De organisatie was deze keer dicht bij huis gebleven. Dus vrijdagmiddag uit het werk op de fiets richting ons vakantiehuis. Verel vond het heerlijk! De fiets is echt haar favoriete vervoermiddel. Voor ons was het ook lekker om met z’n 3tjes zo’n fietstochtje te maken, want de bagage was al vooruit gebracht.
Het huis: De Hooimijt, was, op wat kleine dingetjes na, goed op orde. Een eigen biertap, ruime slaapkamers, een zonnig terras, een tuin om te ravotten. En voor de sportievelingen een zwembad en tennisbanen op het terrein.
Vrijdag hebben we gesmuld van huisgemaakte soep, gehaktballen en hete kip. Ondertussen bleven de kids doerakken en kwam er tot heel laat niets van slapen. Maar ach, die ene keer dat ze met z’n allen (de 4 oudste dan) op een slaapkamer liggen…
Voor zaterdag stond er een gps-wandeltocht op het programma. Leuk! Wel jammer van de enorme bui die we onderweg kregen. Maar als echte bikkels kwamen we, doorweekt en wel, terug op ons beginpunt. Verel had al die tijd in de rugdrager haar ogen uitgekeken. Zelfs toen het volop regende, vond ze het nog leuk. Bij terugkomst was het één grote verkleedpartij.
Na diverse warme douches en baden en allemaal weer in droge kleren, was het tijd om te bbq-en. Hmmm, lekker!!! En onder het genot van flink wat flessen rosé werd er nog lang nagetafeld.
Heel snel was het alweer zondag. Eerst weer een lekker uitgebreid ontbijt, daarna inpakken en opruimen en nog lekker een hele tijd genieten van het terras. Zo rond half 4 stapten we op de fiets naar huis. Zo waren we ook weer lekker op tijd thuis en kon Verel na een potje op tijd naar bed. En wij ook.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: