Skip to content

vakantie!

21 augustus 2007

Eigenlijk hadden we natuurlijk al lang in ons bedje moeten liggen. De wekker gaat morgenochtend om 5:15u!!! šŸ˜¦ Maar da’s voor een goed doel. Om kwart over 7 pakken we de bus en gaan daarna verder met de trein naar Rossendaal. En vandaar naar Brussel om over te stappen op de Eurostar die ons naar Waterloo Station in London gaat brengen.
Inpakken was deze keer geen enkel probleem, het huis kunnen we netjes op orde achterlaten en morgen hoeven we niks meer op het allerlaatste moment te doen. We zijn er helemaal klaar voor. Poeh, da’s wel eens anders geweest met een internationale treinreis voor de boeg.
Ik kan me nog heel duidelijk de trip naar Berlijn herinneren van bijna anderhalf jaar geleden. Jankend van de stress en de schrik dat de trein zonder ons vertrok, kwam ik het perron opgerend. De conducteur en machinist schrokken zo van dat zielige zwangere vrouwtje, dat de trein direct weer tot stilstand werd gebracht. En wij alsnog in konden stappen. Oh, ik krijg er nog de kriebels van als ik daaraan terug denk. We hadden onze tijd toen helemaal verkeerd gepland.
Maar da’s nu heel anders. We zijn voor onze doen heel vroeg klaar met pakken. Tijd zat om wat extra dingetjes te doen, zoals muziek op de gsm zetten, laatste nieuwe foto’s van de digicam overzetten. Ongelovig kijken we elkaar regelmatig aan. Moeten we echt niks meer doen? hebben we echt alles? Weten we zeker dat we klaar zijn? Heel lekker om dan iedere keer te kunnen zeggen. Ja…echt goed. šŸ˜‰
Ja, wij gaan lekker relaxt op vakantie. Heerlijk!!! Tot over een paar dagen.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: