Skip to content

huisje…

27 september 2007

We wonen alweer bijna 5 jaar aan het pleintje. We hebben al verschillende keren over nagedacht om te verhuizen, hebben het huis zelfs al een keer te koop gezet. Maar nu zijn we meer tot rust gekmen. We hebben besloten hier voorlopig te blijven wonen. er kan nameijk nog best veel met ons huis. Dat zal wel de nodige creativiteit vragen qua inrichting en gebruik van ruimtes, maar dat is juist een uitdaging.
Allereerst gaan we de huidige kozijnen en ramen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas. Zitten we er ’s winters lekker warmpjes bij en hoeven we nooit meer te schilderen.
Daarna gaan we de trappen aanpakken, of nieuwe bekleding, of kaalmaken en lakken of renovatie. Daar zijn we nog niet helemaal uit. Ligt er ook erg aan wat we met de vloeren willen en welke kant de inrichting opgaat.
Gisteren zijn we naar de Woonbeurs gegaan om de nodige inspiratie op te doen. We hebben veel, heel veel folders, brochures en catalogi mee naar huis genomen. Afspraken gemaakt, advies gekregen en ook nog een paar dingetjes gekocht: grappig tape van Droog met een schilderijlijstprint (galgje!) en een kidsonroof-huisje voor Verel. Het was een erg geslaagde dag.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: