Skip to content

vervolg

2 oktober 2007

En wederom stond maandag een avondje Hip op het programma. Jammie! Deze keer was het een bezoekje aan de Effenaar in Eindhoven dat zorgde voor een fijne muziekavond.
Net als de voorgaande NL concerten stonden ook nu The Junes in het voorprogramma. Mwah… er zitten hier en daar wel wat leuke, creatieve dingetjes in hun songs, maar het groeit zeker nog niet uit tot een goed geheel. Kortom, het kon me niet bekoren. Maar dat is dan nog altijd beter als een echt vervelend voorprogramma. 😉
De verwachtingen waren hooggespannen, want vorige week in Paradiso was het echt super geweest. Het werd al snel duidelijk dat het Effenaar-publiek wat ouder en gezapiger (no offense) is als de ‘music lovers’ in Paradiso. En dat merk je toch wel een aan de band. Zanger Gordon Downie leeft voor de respons van het publiek en tja… dat bleef nu een beetje uit.
Desalniettemin was het een heerlijke setlist met enkele superfavorieten die langskwamen, bijvoorbeeld New Orleans Is Sinking en Fiddler’s Green (rillingen!). En van de nieuwe plaat begint The Lonely End of the Rink een van mijn lievelingen te worden.
Twee keer TTH heeft garant gestaan voor de gehoopte diversiteit. Want da’s toch wel steeds een van de hoogtepunten van een Hiptour, de setlist staat nooit vooraf (helemaal) vast.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: