Skip to content

horoscoop

2 november 2007

Heel veel waarde hecht ik niet aan horoscopen, maar ik vind het wel altijd leuk om te lezen. Niet zozeer die iedere dag of week tekstjes uit de krant enzo. Maar meer de algemene karakterbeschrijvingen van de verschillende sterrenbeelden. Op de middelbare school deed ik ook altijd wel mee aan de numerologie-testjes en dat soort dingen. Het leuke is dat je er meestal toch wel iets van je eigen karakter in kunt herkennen.
Ik ben een huiselijke stier die houdt van lekker eten, een hartelijke tijger die best ongedurig kan zijn, heb het verantwoordelijkheidsgevoel van Horus en heb een vaag zelfbeeld zoals dat hoort bij horizon-nummer 7.
Verel is typisch zo’n randgevalletje waar het op horoscopen aankomt. Geboren op 22 juni is ze meestal een kreeft, maar heel soms tweelingen. Haar chinese teken is Hond en het nummer van haar naam is 2.
Haar papa is ook kreeft. Zijn chinese teken is haan en het nummer van zijn naam is 8. Ze zijn allebei gevoelig, nadenkend en kunnen zich prima in hun eentje vermaken.
Allemaal leuk om te lezen, soms met een glimlach van “ja, inderdaad”, dan weer met een hoofdschuddend “echt niet”, maar altijd vermakelijk.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: