Skip to content

zorgen

13 december 2007

Gisteren belde mama met een verstikte stem. En dan vrees ik meteen het ergste. Nou, dat was het ook bijna. Papa is heel erg ziek. Van de dokter heeft hij weer een flinke dosis prednison gekregen, maar of het deze keer zal helpen. Hij heeft ’s middags nog een flinke inzinking gehad, waarbij zijn zuurstofgehalte gevaarlijk laag werd. Enorm schrikken dus weer voor mama. Toen hij eenmaal weer op bed lag, werd zijn zuurstof opname langzaam beter. Maar ja, voor iemand met COPD is ademen, dus zuurstof opnemen, van levensbelang. Dus als dat niet meer goed gaat, gaan alle alarmbellen rinkelen.
En nu is het afwachten. Zodadelijk maar even bellen of hij de nacht goed is doorgekomen. Ik hoop van wel, want ik wil nog geen afscheid nemen.
opdate 14:50u
De huisarts heeft gezegd dat papa voorlopig op bed moet blijven. Nu moet er dus ook thuiszorg ingeschakeld worden. De inzinking gistermiddag zou fataal kunnen zijn geweest. Dus hij heeft op het randje gebalanceerd. En nu aan bed gekluisterd… Hij gaat nog een zware tijd tegemoet. En mama ook, want het zorgen voor hem wordt steeds moeilijker.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 13 december 2007 13:59

    Hadden we het maar voor het zeggen… Sterkte daar in het zuiden. We denken aan jullie. Houd ons op de hoogte?
    Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: