Skip to content

dag 2007

1 januari 2008

Het is een bewogen oudjaarsdag geworden. ’s Ochtends hebben we een auto gekocht en ’s middags zijn we met ons prulleke naar de dokter geweest.
Na twee proefritten was het wel duidelijk, de zilvergrijze Subaru Impreza was een goede keuze. Een flinke vooruitgang ten opzichte van ons Starletje. Al zal het wel wennen zijn dat we nu zo’n flinke auto rijden. En zullen we nog best eens met weemoed terugdenken aan het trouwe karretje. Het belangrijkste is dat we nu weer een volledig betrouwbare auto kunnen rijden en dat we Verel niet meer in haar autozitje hoeven te mikken. Ja, eindelijk 5deurs!
Maar net zo duidelijk was het dat ons meiske helemaal niet haar vrolijke zelf was gisteren. Ze had geen koorts, alleen wat verhoging, maar er zat totaal geen leven meer in. Dwazig zat ze voor zich uit te staren, het liefst lag ze op de bank en ze zei geen woord. Alleen kwam er afentoe een zielig huiltje uit. Spelen met haar nichtje, normaal toch haar grote vriendin, wilde ze ook helemaal niet. Dus dan ’s middags toch maar weer naar de huisarts. Daarna naar de apotheek om een antibioticakuur te halen.
Na een muizenbeetje eten is Verel om 18u gaan slapen en hebben wij verder een rustige avond gehad.
Of ja, rustig… op straat was het nodige te beleven. Zo hebben een stel mafkezen een paar pogingen karbietschieten gedaan. Midden in een woonwijk, da’s vragen om problemen, dus we waren heel blij dat het bij ene paar mislukte pogingen bleef. En verder natuurlijk het nodige vuurwerk dat al ver voor twaalf uur de lucht in ging. Maar Verel sliep overal doorheen, waardoor wij lekker onderuit gezakt op de bank konden blijven zitten. Relaxed!
Vanochtend hebben we lekker uitgeslapen, met Verel nog even bij ons in bed. De verplichte bezoekjes hebben we afgebeld, zodat we alle tijd hebben om bij te komen.
Gelukkig Nieuwjaar allemaal!!!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: