Skip to content

fijnfisjenie

5 februari 2008

Carnaval is een geweldig volksfeest, maar heel erg cultureel verantwoord….mwah. Dus zijn we vrijdag eerst naar het theater geweest om de voorstelling Happy 2012 van Hendrik-Jan de Stuntman te bekijken. Ofja, beleven is eigenlijk een beter woord voor hun actieve programma. Na een stevige workout voor onze lachspieren, hebben we de inwendige mens alvast voorbereid op wat zou gaan komen.
Carnaval kon beginnen!!!
Zaterdag was het mama’s avondje uit. Eerst nog wat zaterdagse werkjes, maar na het eten kon het feest beginnen. Het Deurzakkersbal was een en al gezelligheid: mooi verklede mensen, leutige muziek en een regelmatige aanvoer van drankjes. Uiteindelijk dook ik om 3:00u in mijn bedje.
Zondag zijn we met z’n 3tjes op stap gegaan. Nadat ze vrijdag al in een zilver blingbling pakje naar het kdv was geweest, mocht Verel vandaag haar bloemenjurk met cape aan. Wat zag ze er mooi uit. Zo lief, met al die bloemen. De optocht kijken zat er helaas niet in. Veel te koud voor de kids. En dus zijn we met z’n allen meteen maar naar het kindercarnaval gegaan. Voor de kleintjes was het echt genieten. Een clown, een bellenblaasmachine, ranja, chips en een snoepzakje. Verel heeft er echt van genoten.
Na al dat feesten hebben we haar naar de oppas gebracht en zijn we met de rest gaan eten bij de chinees. Lekkuhr! Een prima basis voor (nog) een avond leut. Het was een flink fietstochtje, maar ach, je moet er wat voor over hebben.
Maandagochtend was het erg lekker uitslapen. Vooral voor mij dan, want het was papa’s stapbeurt. Lief ging Den Bosch onveilig maken en ik ging ons kippie ophalen. Ik heb er lekker nog een bakske gedaan en daarna zijn we op ons gemakje thuis gaan eten. En hoewel ik vrij laat onder de wol kroop, heb ik helemaal niets gemerkt van Lief zijn thuiskomst.
Vandaag was het vooral een dag van rustig aan en bijkomen. Carnaval zit er op en morgen is het weer gewoon een werkdag.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: