Skip to content

HIG

17 februari 2008

Er zijn van die avonden die lijken langzaam op gang te komen, maar worden dan stiekem toch heel erg gezellig. En laat! Gisteren, zaterdag, was zo’n avond.
Het begin van het weekend was heel gewoon met boodschappen doen enzo. Vervolgens hebben we Verel naar opa en oma gebracht voor een logeerpartijtje en zijn we daar ook nog even blijven hangen. Daarna samen met Lief naar Café Iets Anders om alle apparatuur voor die avond klaar te zetten. Althans, hij zette alles klaar en maakte foto’s. Hij is nu al aardig wat jaartjes bezig als freelance geluidstechnicus, maar heeft nog helemaal geen foto’s van zijn harde werken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb aardig wat plaatjes geschoten.
Ben rond etenstijd naar huis gegaan om wat te happen. Lekker even op de bank gehangen, tv gekeken. Tot het tijd was om terug te gaan. Want uiteindelijk draaide het allemaal om het optreden van Het Is Groen.
In twee sets kwam het repertoire ruim aan bod. Het is altijd leuk om vrienden te zien spelen. En als de muziek dan ook nog staat als een huis, is dat helemaal top. Heerlijke Nederpop met mooie teksten, enthousiaste muzikanten en afwisselende melodiën.
Ook nog wat foto’s gemaakt van Lief achter de knoppen. Afentoe een lekker portje gedronken, afgewisseld met fris om enigszins helder te blijven. (niet echt gelukt 😀 ) Bijgekletst met een heleboel vrienden en vooral veel gelachen. Uiteindelijk werden we zo net na 3en het café uitgeveegd.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: