Skip to content

Weekendje Lochem

6 mei 2008

Ik moet echt afleren om twee weken in één weekend te willen proppen. 😉 Pffft, het is voor mezelf en Lief al zwaar, maar Verel kan het echt niet bijhouden om van hot naar her te vliegen om maar zoveel mogelijk te zien van alle -al dan niet interessante- attracties, die zich binnen een straal van 100km bevinden van het vakantiehuis. En zeg nu die zin hardop, snel en foutloos… dan heb je enigszins een idee van de puf en energie die een vakantie met mij kost. hihi
Maar op zich ging het deze keer al vrij goed. De heenreis verliep rustig met een tussenstop in Ravenstein. En Verels middagslaapje tijdens deel twee van de rit. Uitpakken en settelen en daarna even Lochem in voor wat boodschapjes. Daar bleek het kermis te zijn en dus moest de draaimolen uitgeprobeerd worden. Zaterdag hebben we Burgers’ Zoo bezocht. Apen, giraffen, wolven, pinguins en vissen gekeken en regelmatig een terrasje pogezocht voor een hapje en drankje. Na de afsluitende poffertjes ging bij Verel het licht uit en zijn we rustig aan via landweggetjes en dijken naar Lochem teruggereden.
Zondag hebben we gas terug genomen. Verse broodjes eten en de krant lezen in de zon op ons terras en spelen in de speeltuin. Later in de middag zijn we nog wel naar Lochem gewandeld om nog een rondje over de kermis te maken. We hadden immers nog twee draaimolenkaartjes.
Maandag alweer naar huis. Volgens hetzelfde systeem als heen. Via wat binnenweggetjes naar het infocentrum van Nationaal Park Veluwezoom. Daar een hapje gegeten, even gespeeld en met een slapende Verel verder naar huis.
En nu is het alweer voorbij. Vandaag een paar wasjes draaien, foto’s op de computer zetten en uitzoeken, nog een beetje luieren en morgen weer werken. Dan kan het normale ritme weer beginnen. We hebben een paar fijne dagen gehad in de achterhoek en we zullen er zeker nog eens terugkomen.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: