Skip to content

nieuw theaterseizoen

15 mei 2008

Het huidige seizoen is nog niet afgesloten of, hup… daar liggen de nieuwe programmaboekjes alweer op de spreekwoordelijke mat. (bij ons ligt die mat er namelijk al heel lang niet meer, omdat de poezen -toen er wel een lag- het aanzagen voor een aangenaam toiletje; maar het klinkt wel lekker ‘op de mat’)
Gisterenavond alles eens door zitten neuzen. Internet erbij om de missende programma’s van andere theaters in de regio te bekijken. En zo op een redelijk gevulde en afwisselende theaterplanning te komen. Uiteraard een aantal voorstellingen in ons ‘thuishonk’. Daarnaast het al lange tijd geplande theaterconcert van Racoon van collegakaartjes voorzien. En dan moeten we zaterdag nog op de vvk van het mooiste Bosche theater af.
Eindelijk konden we nu ook de kindervoorstellingen doorbladeren. Voor Verel hebben we maar liefst twee theaterbezoeken gepland. De theatermusical van Het Zandkasteel … met Sassa en Toto en Koning Koos … en het Peuterfestival hebben we geboekt.
De theaterversie van De Sprookjesboom hebben we nog maar even overgeslagen. Wel met pijn in het hart overigens, want niet alleen Verel, maar ik vind de filmpjes op tv zelf ook altijd erg leuk. Maar ja, ze is dan amper 2,5 en die show komt vast het seizoen daarop nog wel een keer terug in de theaters.
Verder gaan we vooral naar cabaret en muziek, oa: Kransky Sisters; NT Gent; Gerard van Maasakkers, Karen Bruers en Kommil Foo.
Oh, en om de bestelrush compleet te maken heb ik ook nog een kaartje voor dit seizoen gekocht. De drie dames van Laïs komen 9 juni naar het Koningstheater. Dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: