Skip to content

prijsuitreiking

15 mei 2008

praxisprijs.jpg
Mocht u vandaag in de file op de A2 een Praxiswagen hebben zien rijden met als aanhanger een groot reclamepaneel waarop ene mvr. A. W… wordt gefeliciteerd met haar Praxis Prijs…..dat was voor mij! 🙂 🙂 🙂
Na een erg lange file kwamen de dames eindelijk voor de deur gereden. Ik kreeg een erg grote cheque, een bos bloemen en een envelop met mijn gewonnen cadeaubonnen. De meiden maakten een stel foto’s. Een paar ongeduldige bejaarden reden zowat onze tenen eraf. En met een “nogmaals heel erg gefeliciteerd” namen ze alweer afscheid.
Van flitsscheidingen had ik al wel gehoord, maar flitsprijsuitreikingen? 😉 Maakt niet uit, ik -we- zijn hartstikke blij met deze prijs: € 1.000 om te besteden bij Praxis aan toiletinrichting.
NB> 21:54u met een fotootje erbij natuurlijk, de foto’s van de echte uitreiking staan binnenkort op de website van Praxis.

Advertenties
2 reacties leave one →
  1. Diana permalink
    15 mei 2008 20:51

    Wauwie he, wat goed van je. Van harte profeciat. Is net de ene verbouwing achter de rug. Moet je noodgedwongen aan het toilet beginnen. Ach, en dat Praxis volk kun je ook maar beter niet al te lang aan de deur hebben staan….

  2. 21 mei 2008 20:41

    Kun je straks in stijl poepen, hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: