Skip to content

te koop aangeboden

16 september 2008

koelkast_anja2.jpg
koelkast_armad.jpg
Wegens overcompleet hebben we twee koelkasten te koop. Allebei van Liebherr, wit en tafelmodel.
Eenmaal model KTe 1740 Premium (links): deze koelkast is in goede staat en deed het altijd prima. Alleen heeft ‘ie de laatste 3 jaar ongebruikt en uitgeschakeld bij mijn schoonouders in de schuur gestaan, omdat we hem zelf niet nodig hadden. In het kader van ‘je weet maar nooit’, zeg maar.
Andermaal model KTe 1744 Premium (rechts): deze koelkast is voorzien van een * * * * vriesvakje en turbocooler. Handig voor als je ineens een heleboel boodschappen erin zet, dan koelt ‘ie een tijdje extra hard om weer snel op de juiste temperatuur te zijn. Naar eigen inzicht te gebruiken en schakelt automatisch uit.
Wat ik altijd erg fijn heb gevonden aan beide koelkasten is de praktische indeling. De groentelade is niet een grote bak, maar twee lades. In het flessenrek zit een verschuifbaar tussenschot en een van de glasplaten is in twee gedeeld, waardoor je deze gedeeltelijk naar achter weg kunt schuiven. En de draairichting van de deur kan veranderd worden.
Qua prijs vragen we € 65 voor de KTe 1740 en € 75 voor de KTe 1744. Dus regel een aahangertje en kom er een of, nog beter, kom ze allebei ophalen bij ons. Heb je zelf geen koelkast nodig, zegt het voort. En wil je meer weten, mail me dan.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: