Skip to content

op de planken

27 oktober 2008

Het theaterbezoek van afgelopen vrijdag is legendarisch geworden. Zo zit je nog nietsvermoedend in het theaterpluche af te wachten wat er gaat komen. En even later rollen de tranen van het lachen over je wangen en heb je pijn in je buik. The Kransky Sisters zijn een hilarisch trio. Voorzien van wacky instruments illustreren zij een absurdistisch verhaal met hun geheel eigen interpretatie van grote radiohits.
Het is intrigerend om te zien hoe de zussen perfect in hun rol blijven van naïeve, wereldvreemde dames. En als er dan weer enkele vreemde anecdotes voorbij zijn gekomen, volgt een stukje muziek. Het duurt even voor je in de gaten hebt, wat ze nou precies spelen. Het eerst couplet klinkt nog als een totaal onbekend lied, maar met het refrein komt als snel de herkenning…de verbazing…..en de lach. Een paar voorbeelden: Pull up to my Bumper – Grace Jones; Highway to Hell – ACDC; Ca plan pour moi – Plastic Bertrand; Staying Alvie – Beegees.
En dan komt het moment dat de dames een vrijwilliger uit het publiek halen. Da’s leuk, grappig, maar als het je eigen man blijkt te zijn wordt het very funny! Zeker omdat ‘ie helemaal geen podiumvrees heeft en helemaal mee opgaat in de show. Hij mocht een tamboerijnstukje meedoen op ‘Superstar’ en deed dat met verve. Het publiek lag dubbel! En ook na afloop kreeg hij veel complimenten voor zijn optreden.
Als aandenken kreeg hij nog een certificaat van deelname aan the Kransky Sister-show. Dat krijgt natuurlijk een mooi plaatsje!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: