Skip to content

goed bezig

2 januari 2009

Carriere technisch, zeg maar, ben ik er al jaren erg goed in: administratie! Maar sinds een jaar of wat gaat het thuis ook als een speer. Bakjes om de binnengekomen post naar onderwerp te sorteren, mappen om de gelezen en behandelde papieren in op te bergen en flink wat discipline om ook regelmatig de nodige administratieve taken uit te voeren.
Al voor kerst waren de nodige wijzigingen op de Zorg- en Kinderopvangtoeslag en Kindgebonden Buget al verstuurd. Zorgverzekering is ook voor 31-12-2008 opgezegd, zodat we kunnen overstappen.
En nu is het 2 januari 2009 en …..*tromgeroffel*….. de BTW aangifte van Planet Armad is zelfs al ingediend! Is op zich ook een eitje, in een half uurtje opgesteld. Maar het succes zit ‘em vooral in de datum van inzending. Niet aan het eind van een op het nippertje aangevraagd uitstel, ook niet op de laatste dag van de reguliere aangifteperiode, maar twee dagen na ontvangst van de uitnodiging tot aangifte. Misschien moet ik de mensen van het Guinnes Book even bellen?

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: