Skip to content

holiday

2 februari 2009

De kredietcrisis brengt ook kansen. Zoals een gunstige koers van de euro tov de engels pond. En dus gaan wij naar Engeland op vakantie.
De afgelopen weken hebben we tig websites uitgeplozen, een stel dikke reisbrochures van voor naar achter en weer terug gelezen, diverse kalenders en agenda’s afgestemd en nog wat bieb- en anwbboeken doorgenomen. En gisteren was het eindelijk zover, we hebben geboekt!
We gaan half april lekker twee weken zuid Engeland onveilig maken. Kastelen en cathedralen, hoge kliffen en mooie zandstranden, dartmoor en exmoor national park, vergeten en hypermoderne tuinen, oude vissersplaatsjes en mondaine badplaatsen, cultuur en vertier.
Omdat we onze eigen auto meenemen, gaan we met de veerboot Calais-Dover (de tunnel is snel en makkelijk, maar errug duur). Via een weekend in Weymouth zakken we af naar Cornwall en blijven een week in Perransands. Daarna doen we al een stuk terugreis en blijven nog een korte week in Hastings om ook het een en ander van Kent te zien.
Mocht er nog iemand tips hebben van dingen die we zeker moeten gaan zien of doen: laat maar weten. Ondertussen ligt de ANWB Navigator op m’n nachtkastje.
We hebben er zin in!!!

Advertenties
One Comment leave one →
  1. karin permalink
    3 februari 2009 09:45

    jaloers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: