Skip to content

nog meer tv

8 februari 2009

Ben blijven hangen op 3 en kijk naar Sophie. Het is pijnlijk en onbegrijpelijk om te horen en zien wat kids met anorexia of een andere eetstoornis doormaken. Ik zou ze stuk voor stuk een dikke knuffel willen geven. Zou ze allemaal toe willen schreeuwen: “je bent oke”; “je doet ertoe”; “je hoeft niet graatmager te zijn om mijn waardering te krijgen”; “je bent niet dik”. Vooral dat laatste zullen ze niet van me aannemen, maar ik hoop dat de meisjes en jongen bij Sophie aan tafel met hulp en therapie een moment zullen vinden waarop ze wel geloven dat ze ertoe doen, dat ze oke zijn om wie ze zijn en niet om hoe ze eruit zien.
Om elke dag zo’n strijd te moeten voeren met eten, met caloriën, met onsjes, pondjes en kilo’s… dat wens ik niemand toe. Beterschap!

Advertenties
2 reacties leave one →
 1. 12 februari 2009 13:51

  Hé Anja!
  Goed nieuws van het Hipfront: begin april verschijnt de nieuwe plaat ‘We are the same’. Openingtrack is al te beluisteren op thehip.com
  Veelbelovend!
  Groet
  Roel

 2. planetarmad permalink
  12 februari 2009 20:39

  @ roel: jahajajajaaaaaa!!! heb net m;n mail opgehaald en het geweldige nieuws gelezen. ben helemaal blij. wanneer zouden ze promo in europa komen doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: