Skip to content

postcadeauperikelen

14 februari 2009

Goede vriend Jan was vorige week jarig. Hij bereikte de mooie leeftijd van 40 en gaf een gezellig feest. Daar hoort een cadeautje bij, vonden wij. Maar wat? Persoonlijke postzegels leek ons wel toepasselijk, want hij is een fervent kaartjes stuurder. Zo gezegd, zo gedaan.
Leuke foto uitgezocht, op de tnt website in de postzegel geplakt en alle gegevens ingevuld. TNT gaf aan dat het amximaal 3 werkdagen zou uren voor de postzegels zouden worden afgeleverd. Maandag besteld, dan moeten ze er vrijdag met gemak zijn. Dachten wij. Dus met alleen een tekening van ons Vereltje gingen wij naar het feest. Ja, want het echte cadeau heb je al gehad! Toch? Niet dus. Nou, dan zal het morgen wel bij de post zitten. Ook niet.
En omdat ze ’s maandags nog niet waren bezorgd, maar eens een contactformulier ingevuld. Woensdag kreeg ik een mailtje terug. U heeft ons recent een vraag gesteld ….. U kunt het antwoord lezen door op deze link te klikken: Vol verwachting klik ik op de link. En wat lees ik? Wij hebben uw vraag doorgegeven aan de verantwoordelijke afdeling, op dit moment wachten wij op antwoord. Met excuses en dergelijke, maar verder eigenlijk geen info. Kortom, een vrij nutteloos antwoord.
Gelukkig kwam er vrijdag een smsje van de jarige. Dusssss…..

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: