Skip to content

klopperdeklop

5 mei 2009

Had ik al verteld dat ik maandag voor het eerst het hartje van onze nieuwe spruit heb gehoord? Bij deze dus. De vk-stagiaire moest wel goed zoeken voor ze iets hoorde. Maar ineens was het daar. Het klonk van heel ver, maar toch, het onmiskenbare snel kloppen van een babyhartje. Verel was ondertussen erg geïnteresseerd in iets heel anders en manlief was aan het werk. Daar lag ik met een grijns…toch wel een beetje alleen. Moet ook zeggen dat het niet zo magisch was als bij de eerste zwangerschap. Been there, done that… zeg maar.
Verel kreeg van de vk nog een knuffeltje mee voor de baby. Heel trots was ze daarop. Thuisgekomen heb ik verf,kwasten en een kliederschort tevoorschijn gehaald. Een Ikea-archiefdoos – die we altijd op voorraad hebben, want o zo handig! – gepakt en haar laten verven. Het wordt een doos voor de baby, alle cadeautjes die we voor de baby krijgen, doen we daarin. Dat vond ze een goed idee en ze heeft er een echt kunstwerkje van gemaakt.
Toen de doos droog was in elkaar gevouwen, knuffeltje erin, een eerste rompertje, het alvast ontvangen kraamdagboek en nog zo’n paar dingetjes. Zo trots als een pauw was aanstaande grote zus. Zo zelfs, dat haar eigen kleine ijsbeerknuffeltje ook in de doos moest. “Voor de baby!”
babydoos.jpg

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: