Skip to content

ruimte maken

21 mei 2009

Met gezinsuitbreiding op komst moeten we toch wel hier en daar wat ruimte gaan maken. We kunnen het wiegje moeilijk in de bijkeuken proppen. 😉 Eerst haden we verbouwplannen voor de slaapkamers boven. Van onze veel te grote (maar wel lekker luxe, zoveel ruimte) kamer willen we twee slaapkamers maken. Een goed idee en netjes uitgevoerd ook zeker een pluspunt bij eventuele verkoop van het huis. (over een paar jaar, hoor, heb nu geen zin om te verkassen)
Na een tijdje overdneken hebben we -op mijn initiatief natuurlijk, da’s het voorrecht van een zwangere vrouw- het toch weer anders bedacht. De verbouwing komt er nog wel, maar pas over een jaar ofzo. Want als beebje 2 er straks is, wil ik dat hij/zij de eerste maanden bij ons op de kamer slaapt. Die is nu nl groot genoeg voor een gezellig hoekje met commode en wieg, maar als we nu al verbouwen, past dat dus niet meer.
Dus die plannen in de ijskast en ook de verdeling van de kamers wordt niet omgegooid. Verel blijft op haar eigen kamer, die wel een hele nieuwe look krijgt. Wij blijven dus ook op onze eigen kamer en als straks beebje 2 groot genoeg is en we gaan wel verbouwen, krijgt hij/zij het nieuwe kamertje.
Maar goed, feit blijft dat we veel te veel zooi hebben. We zijn niet zo goed in opruimen, maar nog veel slechter in weggooien. Onszelf dus vanmiddag even streng toegesproken en de kledingkast uitgemest. Twee-en-een-halve vuilniszak vol oude kleren staan nu klaar om weg te gooien en een vuilniszak gaat naar de 2ehands winkel. Zo hé, als je dan al die ruimte ziet die overblijft… daar worden we toch wel erg blij van.
Helemaal trots op onszelf gaan we morgen nog wat planken met zooi aanpakken, zodat we zaterdag de gemeentelijke stortplaats een bezoekje kunnen brengen.
Dan moeten we nog foto’s maken van een heleboel goede spullen, zodat we die op marktplaats kunnen verkopen. Wie er een bureau, koelkast, fietsenrek of bed nodig heeft, moet het maar even laten weten.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: