Skip to content

nog eentje

25 mei 2009

Vanavond naar voorlaatste les van cursus PDL geweest. Zou eigenlijk de laatste zijn, maar een van de leraren vond het een goed idee nog een extra les in te plannen. En blijkbaar vonden wij, cursisten, dat ook. Dus volgende week dinsdag (maandag is natuurlijk pinksteren) nog een allerlaatste keer naar school. Puntjes op de i zetten, laatste proefexamens doornemen.
Daarna rest alleen nog even examen doen. 15 en 16 juni is het zover. Jawel, maar liefst twee examens. Avondexamens ook nog, dat vin ik zo niet fijn. Ik wil ’s ochtends zo’n zaal in als het nog enigszins fris is en dan na 2,5 uur zwoegen eruit komen, helemaal verbaasd door de warmte die ondertussen buiten hangt.
Nu ik al die eindexamenverhalen ook weer hoor, krijg ik soms wel een beetje hiemwee naar die tijd. Eindexamen VWO, wat was dat een leuke tijd. Eindelijk helemaal m’n draai gevonden op school, wenig moeite met leren, dus bijna geen zenuwen, studiekeuze reeds gemaakt en een hele lange vakantie voor de boeg… Vooral die examenweken, vond het een heel bijzondere tijd. Helemaal niet erg. Vind het dan ook totaal geen probleem om binnenkort weer in de bankjes te moeten.
Ach ja, en dan moet het maar ’s avonds. Ik ga toch ook niet nog een halfjaar wachten om in janurari wel dagexamen te kunnen doen.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: