Skip to content

nog een paar nachtjes

15 juni 2009

Net terug van het bezoekuur. Vandaag was een beetje spannend, want Lief zou horen hoe de vorderingen op het infuus zijn. Nou, die vorderingen zijn in principe goed, maar het gaat wat langzamer dan gehoopt. Dus in plaats van vandaag mag hij op z’n vroegst woensdag pas van het infuus af.
Van de positieve kant kan het dan weer wel zo zijn dat hij daarne geen tabletten meer hoeft te nemen. Maar datw eten we woensdag pas. Voorlopig hebben we onze hoop bijgesteld. We hopen nu dat hij aan het eind van de week weer thuis is.
Ondertussen begint hij zich wel een beetje te vervelen. Tsja, echt ziek voelt hij zich niet meer. Koorts is over en hij eet weer prima. Hij heeft nog wel wat moeite met lopen, maar verder is het enkel het infuus dat hem in het zkh houdt. Hij slaapt nu veel, leest alles dat los en vast zit en is al halverwege zijn puzzelboekje. Nog even volhouden en dan kan hij weer naar huis.
Wel voor het weekend graag, want Verel zit al weken in spanning wanneer ze haar vaderdagcadeautje mag geven. Maandag is ze ook nog jarig. En een feestje zonder papa, dat willen we natuurlijk niet.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 17 juni 2009 11:41

    Damn, wat een hectiek allemaal! Hopelijk mag manlief snel weer naar huis. Doe Armad de groeten & sterkte! Oh en proficiat met Verel natuurlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: