Skip to content

Twitterveiling

13 juli 2009

Over twitter hebben al heel veel mensen gehoord. Ik doe ook vrolijk aan deze nieuwe vorm van communiceren over het internet mee. Het leukste en meest inspirerende aan Twitter vind ik de ebreidheid van twitteraars om elkaar te helpen. En mooi voorbeeld is de Twitterveiling die @kaatmossel heeft opgezet.
Haar man behoort tot de Air Task Force, lichting 11 die nu in Afghanistan op Kandahar Airfield gestationeerd is. Iedere ATF ondersteunt een goed doel en de 11e lichting ondersteunt schoolsupport4afghanistan. En om datzelfde goede doel ook vanuit NL te steunen, heeft zij een heuse Twitterveiling opgezet. En het loopt als een trein. Vele twitteraars hebben al veilingitems aangeboden. Of hebben hun netwerk aangesproken een item te doneren. Het nieuws gaat iig als een lopend vuurtje door het land. Diverse media hebben we al aandacht aanbesteed en vanavond komt er zelfs een item in Hart van Nederland.
Ga dus zeker eens een kijkje nemen op de Twitterveiling. En nee, je hoeft zelf geen twitteraar te zijn om mee te doen.
Al is natuurlijk het wel leuk om zo de ontwikkelingen over de @twitveiling bij te houden.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 20 juli 2009 10:19

    Of Topic: Nog even over de namen. Verel is inderdaad leuk. Ik ken een Vere en een Veerle, maar dit is een leuke variant. Ik zat dus ook in die modus: bestaande namen net iets veranderen. Maar als ik die aan manlief voorlegde riep ie: Dat is geen naam!! Zzzzzzzzucht. Maar goed, we zijn nu aan het wennen aan onze nieuwste inval en het lijkt er op dat dit een blijvertje is 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: