Skip to content

dansvloer

11 augustus 2009

“Kom, we gaan dansen!”, riep Verel, toen ze na een logeerpartijtje bij opa en oma thuiskwam vanavond. We hebben namelijk een nieuwe laminaatvloer gelegd. Vandaar het logeerpartijtje. En vandaar het enthousiasme over de ‘dansvloer’.
Al dagen is lief bezig geweest zoveel mogelijk uit te zoeken, op te ruimen en in dozen te stoppen. Gisteren zijn de laatste dingen naar boven gebracht. Vooral de peuterslaapkamer kwam helemaal vol te staan. Stiekem zwerft er toch erg veel speelgoed in de woonkamer!
Vanochtend om 9:00u arriveerde een zeer geoefende laminaatlegger om lief het vak te leren. Zelf heb ik inmiddels ook al een paar laminaatvloertjes gelegd, maar m’n zwangere toestand liet het niet toe om me er deze keer mee te bemoeien.
We hebben lang gezocht naar de juiste kleur. Een paar eisen had ik: donkere kleur; brede planken-look; niet te oud of te grof. En ineens was ‘ie daar. De perfecte kleur voor ons. Twee weken geleden in huis gehaald en nu is het dan gelegd. Bijna klaar, er moeten nog een paar planken in de keuken en de plinten nog. Dat doen de mannen morgen. Maar ik geniet nu al volop van de kleur, uitstraling, nieuwigheid, stijl, etc… Binnenkort dan nieuwe kasten in de woonkamer, andere eettafel en stoelen en heel misschien zit er ook nog een nieuwe bank in… De metamorfose is vandaag iig met succes ingezet. Kan haast niet wachten tot we het totaalplaatje kunnen bewonderen. Hier alvast een voorproefje van onze ‘dansvloer’.
Laminaat110809

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: