Skip to content

1e ouderavond bo

16 september 2009

Al in het voorjaar, ruim voor haar 3e verjaardag, hebben we Verel in moeten schrijven op de basisschool van onze keuze. Dat was best een schok. We waren nog lange na niet bezig met haar kleutertijd en nog helemaal overrompeld door het nieuws van mijn 2e zwangerschap.
Inmiddels zijn we al iets meer gewend aan het idee dat na haar volgende verjaardag de 1e schooldag gaat volgen. Maar dan nog lijkt 23 juni 2010 heel ver weg. Zo niet gisteren. Toen werd het ineens wel heel concreet. Want omdat het schooljaar net begonnen is, waren we uitgenodigd voor de eerste ouderavond.
Samen met een heleboel andere nieuwbakken en aanstaande kleuterouders, mochten we kennismaken met de juf(fen). En kregen we een uitleg over hoe het op school gaat en hoe een dagindeling van een kleuterklas eruitziet. Best spannend, gezellig en leuk om te zien bij welke kindjes Verel straks op school en in de klas komt. We hebben in ieder geval al een aantal bekende ouders van de psz, zwangerschapsgym en kdv gezien.
Dat gaat helemaal goed komen, maar gelukkig duurt het nog een hele tijd voor het echt zover is. En tegen die tijd krijgen we dan ook nog een individuele infosessie.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: