Skip to content

geboren: FABER 22-11-2009

11 december 2009

Noujazeg, al bijna 3 weken en mama heeft nog niks gelogd! Schandalig!?!
Nee hoor, mama is helemaal in de wolken en verliefd en vergeet de gewone wereld omdat haar kleine man zo’n heerlijk lief en schattig is. Maar bij deze dan alsnog het grote nieuws van onze gezinsuitbreiding. Op zondag 22-11-2009 is na een zwangerschapsduur van 42weken onze zoon Faber Matteo ter wereld gekomen. Het is een flinke jongen geworden met een gewicht van maar liefst 4.795gram en een lengte van ca 56cm! De bevalling was dan ook zwaar, maar het is wel allemaal goed gegaan.
Vanwege die 42wk werd het een ingeleide bevalling. Zondagochtend moesten we ons melden op de verloskamers en aan het begin van de avond, 19:38u om precies te zijn, werd beebje2 geboren. Het was een heftige dag met een schitterende zoon als resultaat.
Faber241109En dit is hem dan!
We bleven nog 2 nachtjes in het zkh, maar dinsdag aan het begin van de middag mochten we naar huis. Papa en Verel kwamen ons ophalen en zo gingen we met z’n viertjes naar huis. Vooral Verel vond het heel spannend allemaal. Het is ook niet niks, grote zus worden! Ze kan ook niet wachten tot Faber mee mag naar de Efteling. En ze doet niets liever dan haar broertje knuffelen.
Zoals gezegd is hij nu bijna 3 weken oud en het gaat prima. Faber is een heel tevreden baby die zich de moedermelk goed laat smaken. Inmiddels is hij dan ook de 5 kg gepasseerd. Ook met mama gaat het goed. De bevalling was zwaar, maar het herstel is onverwacht voorspoedig gegaan. Dus mama geniet met volle teugen van haar gezin, want dat is het nu echt, een gezin. Het voelt zoveel completer nu we twee kindjes hebben. Heerlijk!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: