Skip to content

weggeefwoensdag

21 april 2010

Op Twitter gebeuren de meest wonderlijke dingen. Er is vaak veel kritiek op ‘mensen van nu’. Vooral dat ‘men’ alleen maar met zichzelf bezig is. Nou, twitteraars bewijzen het tegendeel.
De #weggeefwoensdag is zo’n bewijs. Gestart door @JuulMartin is #weggeefwoensdag in een paar weken tijd bekend en geliefd geworden.
Ideaal voor als je aan het opruimen bent of wilt gaan. Geef wat je kwijt wil weg aan een ander. Dat kan via twitter, maar natuurlijk ook op andere manier. Wie weet kunnen je hyves, facebook of myspacevrienden nog iets gebruiken. Of stuur een mailtje of smsje naar je familie. Dan horen die ook weer eens van je. πŸ˜‰
Ik ben zelf druk aan het opruimen. Hieronder een aantal dingen die je voor helemaal noppes en niks mag op komen halen bij mij in Waalwijk. Voor vragen: petje[at]planetarmad[punt]nl.
waterketel_02.jpg waterketel_01.jpg fietsmand_03.jpg fietsmand_01.jpg tummytub_03.jpg tummytub_02.jpg
Een Tummytub, beide kindjes hebben we er heerlijk in gebadderd, maar ze zijn er nu te groot voor. Deze tummytub is iets doorzichtig blauw met subtiele glittertjes.
Een fietsmand, kan door simpel klemsysteem op iedere bagagedrager vastgezet worden. Handig voor het boodschappen doen, heel makkelijk opzetten en weer afnemen.
Voor de kampeerders onder ons: een draadloze waterkoker! πŸ™‚ Oftewel, een ketel om je water op het butagasje te koken. Alhoewel, het is een flinke grote ketel, ik weet niet of die op zo’n klein butading blijft staan. Maar neem deze mee naar Lowlands, of eender welke festivalcamping, en je maakt gegarandeerd heel veel vrienden.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: