Skip to content

avondvierdaagse

18 juni 2011

Het zit er op. We hebben onze eerste avondvierdaagse gelopen. Nee, da’s niet helemaal waar. Verel heeft haar eerste avondvierdaagse gelopen en ik heb mijn eerste als ‘leiding’ meegelopen. Wat een plezier om die kleuters te zien rennen, slenteren, sjouwen, treuzelen en eten. Gewoon wandelen vergeten ze nogal eens. 🙂
Vier avonden achter elkaar liepen we 3kilometer. De laatste avond in de vorm van het zogenaamde defilé. Aan het eind zelfs officieel toegezwaaid door de burgemeester. En wat hebben we een geluk gehad met het weer. Oké, donderdag na afloop wel een hoosbui, waardoor we verzopen thuis kwamen. Maar onderweg hebben we nergens last van gehad.
Alle kleuters van onze groep hadden een KIKA armband aan. We liepen niet alleen mee voor de lol. Tegelijk wilden we aandacht vragen voor de stichting, die zich inzet voor kinderen met kanker, want in Verels klas heeft een jongetje leukemie. Door zijn vader geduwd in de rolstoel heeft hij wel meegedaan. Zo stoer!
Verel heeft het zo goed gedaan. We zijn ontzettend trots op haar. Vooraf had ze er al veel zin in. En meteen al na de eerste avond zei ze, dat ze het superleuk had gevonden. Mooi om te zien hoe ze rustig meeloopt, ondertussen alles in zich opneemt, en daar zichtbaar van geniet. Daar herken ik wel veel van mezelf in. Dus naast een sportieve prestatie, heb ik ook weer iets meer over mijn kind geleerd. Het zijn vier gezellige, leerzame avonden geweest.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: