Skip to content

Verel heeft buisjes

22 februari 2012

Vanochtend met dochter Verel in het ziekenhuis geweest. Ze kreeg buisjes in beide oren, zodat ze geen last meer heeft van vocht achter haar trommelvliezen.
We moesten er vroeg zijn. Voordeel is dat je dan ook weer op tijd naar huis kunt. Papa en Faber brachten ons weg. Eigenlijk wou de kleine man ook blijven: “ik ook dokter”. Maar nee, één kind in het ziekenhuis (hoe klein de ingreep ook) is genoeg.
Om half 9 werden we naar de OK gebracht. Mama mocht een mooi (ahum) blauw pak aantrekken en een knap mutsje opzetten. Bijpassende slofjes uiteraard en daar gingen we. In slaap ging rustig en snel. En terwijl knuffelbeer Edi wel mocht blijven, ging mama naar de koffiekamer.
Een kwartiertje later was Verel alweer op de verkoever. Langzaam werd ze wakker en daarna mocht ze verder bijkomen op de afdeling. Het duurde even voor ze weer helemaal fit was. Maar iets voor 11 mochten we naar huis.
Het verschil is al meteen te merken. “Mama, hoorde je dat?” als ze ergens een piepje of toontje hoort. Ik hoef maar 1x te vragen wat ze wil drinken en de tv mag een stuk zachter.
We zijn heel benieuwd hoe het volgende week op school zal gaan.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: