Skip to content

cake pops proef: tasting

18 mei 2012
tags: ,

Nou, ik ben er wel achter dat je cake pops niet zomaar even snel maakt. Op zich is het niet ingewikkeld, maar je moet er wel de tijd voor nemen. En het met aandacht doen.
Mijn cakeballetjes zijn te zacht geworden, oftewel teveel frosting gebruikt. Het effect van de toegevoegde kleurstof is wel heel erg leuk. De smaak is trouwens ook prima. Maar te zacht betekent dat de balletjes van het stokje zakken. Niet handig bij het maken en het eten.
Satéstokjes in plaats van lollystokjes is verkeerde zuinigheid. Ze liggen niet lekker in de hand. En ze zitten niet stevig in de cakeballetjes. Dat komt enerzijds natuurlijk door de zachte samenstelling van de balletjes, maar ook door de gladde en dunne stokjes.
Volgende keer dus investeren in echte lollystokjes dus, en minder frosting gebruiken. Want de rest is prima gelukt.
Ohja, voor Verels verjaardag worden het ook echte cake lollies, op een tempextaart geprikt zal dat er erg feestelijk uitzien.
Als laatste een tip. Zorg dat je ook een rol biscuitjes hebt liggen. Een beetje overgebleven chocolade tussen twee mariakoekjes is ook erg lekker!
Image posted by MobyPicture.com
– Posted using MobyPicture.com

Advertenties
One Comment leave one →
  1. 18 mei 2012 16:53

    Tip 1, en botercreme gebruiken, dat stijft op als je, tip 2 ze even in de vriezer doet en tip 3 je stokje even in de chocola dippen voor je ze in het balletje steekt, voorkomt glijden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: